ID Academy får min største anbefaling, for deres fantastiske og transformerende uddannelser. Det er grundlagt af den dygtige og karismatiske Ole Vadum Dahl,  der igennem mere end 30 år intenst har udforsket praktisk psykologi, spiritualitet, selvudvikling og meditation i Danmark, Indien, USA og Europa.

De tilbyder uddannelser som henholdsvis Psykoterapeut, Coach eller Mentor. Selv er jeg uddannet Mentor, et forløb jeg på det varmeste kan anbefale.

ID Academy klæder mennesker bedst muligt på fagligt, etisk og personligt til at kunne hjælpe mennesker med de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige, sociale og eksistentielle problemer, samt at instruere, guide og vejlede mennesker ind i deres personlige og spirituelle udvikling.

De tilbyder dig en integrativ og integral ID Uddannelse, som i stedet for at være begrænset af en enkelt retnings teori og metode, giver de mest effektive redskaber fra flere forskellige retninger.

Jeg har fået den udsøgte fornøjelse at være blevet ID Ambassadør. Det betyder at hvis du tilmelder dig en af ID Academys uddannelser igennem mig, kan du spare 1.000 kr. på uddannelsen.

For at spare de 1.000 kr. skal du via dette link gå til ID Academys hjemmeside, hvor du også kan læse mere om uddannelserne. Du finder linket her 

Yderligere, for at udløse rabatten skal du indtaste nedenstående unikke kuponkode ved check ud

Din kuponkode: aff8006-13