Bøvler du med at føle dig anderledes eller forkert?

Føler du dig ikke helt normal, eller forkert i forhold til andre mennesker?

Jeg kender følelsen af at jeg ikke helt passer ind, at jeg ikke er som alle de andre. Den overbevisning har gjort, at jeg store dele af mit liv har prøvet at rette ind, så jeg følte mig ligeså normal som alle andre.

Men hvad nu hvis det ikke behøves at være sådan! Hvad nu hvis du kan blive fri til at være dig selv, og være mere ligeglad med hvad andre måtte mene om dig?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det hele tiden har været meningen at du skal være anderledes end alle andre, vil du så tro på mig? Hvad nu hvis det altid har ligget i kortene at du skal skille dig ud? Det er jo alligevel også ret kedeligt hvis vi alle sammen er fuldstændig ens ikke? :)

Jeg kan berolige dig med at vi alle føler os anderledes eller forkerte til tider, det er noget alle kender! Mange af os har gamle sår og udaterede overbevisninger, som gør at vi føler os disconnected fra andre, og kan have svært ved at finde helt ind til os selv.

Mange gamle overbevisninger og beslutninger aner vi ikke engang vi har, eller vi har samlet dem op fra andre, f.eks. fra mor, far, din klasselærer, eller samfundets normer.

Jeg kan hjælpe dig med at slippe nogle af dine gamle udtjente følelser og overbevisninger ved hjælp af Access Bars, så du kan blive dig selv igen. Den person det er meningen du altid har skullet være. Unik, men samtidig connected med andre.

Access Bars er en blid behandlingsform hvor jeg berører 32 punkter på dit hoved, der bringer dig i en afslappet tilstand, så du kan få filtreret alt det gamle møg fra.

Du behøver ikke at gøre eller yde noget, det er bare at lægge dig til rette på briksen og mærke det der sker. De fleste går fra sessionen lettere og meget mere afslappet end da de kom, og med en følelse af at de har sluppet noget.

Access Bars arbejder videre den efterfølgende tid efter behandlingen, så man kan nyde de små subtile ændringer der sker efter en behandling.

Hvis du er nysgerrig kan du læse mere, og se en lille film her

Du kan booke en session her

Hvis du har spørgsmål eller andet, så skriv gerne i kommentarerne. Del gerne indlægget, hvis du kender en der kunne bruge en behandling. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon: 51164058

Mikkel Franklin