Ved du det er nemt at slippe stress og tankemylder?

Kender du en der har brug for at komme ned i gear, slappe af og gøre noget godt for sig selv? 

Vi kender det alle sammen når hverdagen rammer os, tankerne tager overhånd og stressen melder sin ankomst. Det er så vigtigt at gøre noget, men hvad tænker du måske?

Hvad er det og er det dyrt?

Det behøver ikke at være dyrt og tage lang tid, at opnå velvære og skabe ro. Faktisk er det ret simpelt med Access Bars behandlinger.

Behandlingen tager ca. en time. Lige nu kan du få prøvebehandlinger til kun 250 kr. Det er halv pris i forhold til normalprisen på 500 kr. Jeg udbyder kun et begrænset antal til denne pris.

Access Bars behandlinger egner sig til alle, men er specielt godt som behandling af stress, angst, tankemylder, OCD og PTSD. Det er ligeledes godt til sensitive børn og voksne.

Hvad med min underbevidsthed? 

Access Bars arbejder i din underbevidsthed, så du kan slippe alt det du ikke vidste du bare rundt på, og selvfølgelig også det du ved du bærer rundt på.

Når du gør noget godt for dig selv, gør du også noget godt for din omgangskreds, din familie og dine venner. Fyld din egen kop først, så er det så meget nemmere at fylde andres bagefter.

Selve behandlingen forgår via let berøring af 32 punkter på dit hoved. Alle med hver sin unikke egenskab, som hjælper dig til mere hvile og afslapning.  

Efter en behandling føler du dig typisk lettere, friskere og kan se tingene mere klart. Tænk at det kan være nemt og nydelsesfuldt at slippe stress og tankemylder. Det er det med Access Bars

Hvis du vil vide mere, kan du se en video her

Du kan også læse en tidligere artikel om behandlingen her

Skynd dig at kontakte mig, inden alle tiderne er væk. Jeg kan kontaktes her, eller på mail mikkel_franklin@hotmail.com, samt telefon: 51 16 40 68

Behandlingerne forgår i Tinkuy, Badstuestræde 13, 1209 København K, eller alternativt på Amager.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 😊