Den kærlighed du søger er i dig <3

Kærlighed er din kilde, en kilde som findes inde i dig. Kærlighed kommer kun indefra dig selv, fordi du er forbundet med universet, som er energi. Du er energi, alt er energi <3

Her behøver du ikke andres anderkendelse, men vil automatisk tiltrække den fra andre, fordi du kender kærligheden i dig selv.

Du kan ikke få noget fra andre, som du ikke allerede kender i dig selv. Du kan ikke se noget i andre, hvis ikke du selv har denne kvalitet. Ejer du kvaliteten? Du må godt! <3

Du vil aldrig kunne få mere kærlighed fra andre, end den du er villig til at give til dig selv. Så overøs dig selv med kærlighed, den findes i dig. Uanset hvad du har været igennem, eller hvor du måtte stå nu i livet, så vid at den findes i dig.

Kærligheden har aldrig forladt dig, den har altid været der. Det er ikke noget du skal opfinde eller skabe, den har altid været i dig, og den har ventet på at du skal indse at du er værdig til kærlighed.

Hver gang vi mister kærligheden i os selv, så genfind den med egenomsorg. Igen og igen - det en proces igennem hele livet, hele tiden at vende tilbage til kærligheden. En proces der kræver øvelse. Vi mister kærligheden, men vi kan altid genfinde den.

Elsk de sider af dig selv, som du måtte hade, have modtand på, eller være mindre stolt af. Jo mere vi kan elske alt - elske det som også er svært, vil det på et tidspunkt gå i opløsning, forandre sig, eller blive en styrke.

Vi kan ikke fravriste hinanden kærlighed, blot håbe at nogen andre vil elske os for dem vi er, uden nogle betingelser eller præstationer. Når du finder og genfinder kærligheden i dig selv, vil du automatisk også tiltrække kærlighed fra andre.

Kan vi kan elske os selv, når vi er aller værst, så kan andre også elske os når vi fortjener det mindst. Det er ægte kærlighed, for vi er aldrig perfekte, vi er uperfekte perfekte, og sådan skal det være <3  

Kærlighed kommer kun indefra <3

Loves comes only from within <3

Del, like og kommenter gerne indlægget.