Tag et lille skridt af gangen imod dine drømme - du kan ikke nå alt på en dag <3

Du kan gøre altting du gerne vil, men du kan ikke gøre alt på en gang.

Når vi har set at noget i vores liv ikke helt er som vi ønsker det, er det naturligt at der kommer et ønske om forandring. Vi vil gerne flytte os fra A til B, og det kan kun gå for langsomt. Det kan være du ønsker nyt job, at forbedre dine relationer, ny bolig, komme i form, eller andre ting du ønsker at ændre på. 

Det sker at vi ud af hastværk og et brændende ønske, kan komme til at træffe nogle beslutninger ud af frygt og desperation, og det skaber bare endnu mere frygt og desperation. Det gør det af to årsager.

1: Lige skaber lige, altså frygt og desperation, tiltrækker bare endnu mere af det samme.

2: Vi kan ikke løse et problem, fra den samme energi som har skabt det.

Vi må forstå, at nogle gange tager det tid at flytte sig imod sine drømme og længsler. Det gør det fordi vores ego og hjerne er programmeret til at søge tryghed. Størstedelen af din hjerne vil gerne holde dig der hvor du er, i det du kender og som er vant for dig. Ikke af ond vilje, men for at skabe tryghed. Dit ego vil gerne holde dig sikker, i det som er genkendeligt for dig.

Din hjerne er programmeret således at du har lavet nogle spor i din hjerne, der gerne vil have at du gør det samme og det samme igen, da det føles trygt. Derfor skal der en rimelig stor kraft og power til at gøre nye ting, og til at lave nye spor.

Det betyder at du som oftest ikke kan ændre alt ting på en gang, det kan du simpelthen ikke følge med til - det kan rive tæppet væk under dig. Så når du ved det kan tage tid at opbygge noget, hvordan gør du det så mindst langsomt? :)

Det nytter ikke noget at tage den store kanon frem og bare begynde at pløkke løs på alt og alle, krigeren skal bestemt frem for at rykke dig, men her er det mere den vedholdende del af dig du skal have frem.   

Se dit liv som at bygge et hus fra bunden, det tager lidt tid. Du kan ikke bygge 5 etager på en dag, men du kan starte med at bygge kælderen - fundamentet. Men andre ord, gør noget hver dag, om end en lille smule, der sætter dig tættere på dit mål, end du var i går.

Den lille ting, kan være det som gør at du kommer tættere og tættere på dine mål, skaber nye spor i din hjerne og din underbevidsthed, samtidig med at du ikke river tæppet væk under dig selv, specielt hvis det er nogle grænseoverskridende ting du har kastet dig ud i, eller står overfor at skulle gøre.   

Der vil nok være nogle frygtløse typer der er uenige, men for langt de fleste af os, gælder det om at tage lidt af gangen. Hvad kan du gøre i dag, der sætter dig tættere på dine mål? Fortæl gerne, jeg vil gerne høre!

Det er de valg du tager hver dag, eller de valg du ikke tager - det er dem der gør forskellen. Det er ligesom hvis du vil i form og løbe en maraton, og en enkelt dag løber 10 km, og så tror at du er klar til løbet om 5 måneder. Nej her kræver det nærmere at du starter med at løbe 3 km, for derefter at sætte distancen op løbende over de næste 5 måneder, med en løbetur stort set hver dag, indtil du er klar til den lange tur.

Sådan er det med det meste forandring i vores liv, det kræver vedholdenhed i form af det lange træk. Det kræver også tålmodighed. Du kan ikke ændre det hele på en gang. Husk også at gentagelser gør at du udvikler og forandrer dig, så hver gang du har gjort noget for at skabe en ny vej, om end det måtte være småt, så husk klap dig selv på skulderen :)

Når vi skal forandre nogle store ting i vores liv, kan det være en god ide at gøre det sammen med andre. Når man er flere om det, er det udover at være hyggeligt, også nemmere og mere virkningsfuldt. Det er det fordi man kan bakke hinanden op, samt man forpligter sig lidt overfor andre, fremfor kun en selv.

Det er også nemmere at overvinde den del i dig, der ønsker at du skal blive hvor du er, når du er sammen med andre. Så søg makkere og gode fællesskaber. Skriv gerne her eller til mig, jeg vil gerne høre om hvad du er i gang med at ændre, eller ønsker at ændre, til noget mere positivt i dit liv <3

Der kan være mange muligheder og mange forskellige ting du ønsker. Skriv evt. tingene ned, og se om du kan få et overblik over hvad der er vigtigst for dig lige nu, hvor skal du handle først?

Hav din hjerne med dig, men følg dit hjerte og din intuition - dit hjerte ved bedst, hvad der er det rigtige for dig <3 Sæt dig ned og værd mindfull med dine muligheder. Træk vejret igennem hjertet, helt fysisk læg fokus på dit hjerte. Hvor kommer der varme til? Hvad føles rigtigt for dig lige nu?

Det er vigtigt at handle fra et sted hvor du er i balance og kan mærke dig selv, ikke fra et sted hvor du er skide stresset og desperat ønsker forandring, for så bliver det, ja desperat. Find din kerne i dig selv, der hvor du ikke er forvirret over hvad der er rigtigt, men kan mærke hvad der er rigtigt for dig. Kan du mærke hvordan et ja føles for dig?  

Hvilket lille skridt kan du tage i dag, for at bevæge dig tættere mod din drøm eller et mål? <3

Del, like og kommenter gerne indlægget.