Du er den kærlighed du søger.

Din sande natur er kærlighed, det er din essens, din væren.

Her hvor du ikke skal gøre eller præstere noget, her hvor du ikke skal være noget bestemt. Du er bare, og ikke bare er du god nok som du er, du er fantastisk som du er. 

Her er du forbundet til dig selv, andre mennesker og noget der er større end dig.

Alt hvad der føles skidt, og som ikke sandt for dig, er noget der er tillært - enten i din opvækst, miljø, eller arv, som mærkes på celleniveau, da dine forgængere oplevede ting, der lever videre i dig. Det er ikke dig! 

Mange af dine overbevisninger er slet ikke dig, eller det du virkelig mener. Det er noget du har tillært dig igennem livet, opvæksten og den kultur du er opvokset i. Hvis det ikke føles godt i dig, så er det ikke din sandhed.

Se bare på en baby, hvor frie de er. De er ikke blevet tyranniseret, med at skulle være noget bestemt endnu. De er forsat frie <3

Husk altid på, at den kærlighed du søger er i dig, den finder du nemmest ved at tage kontakt til dit hjerte, og stille og roligt trække vejret igennem det, fra det mest empatiske sted i dig.

Det er anderledes for mange at tænke, at vi ikke skal jagte kærligheden hos andre, da det er det vi er vant til. Vi har naturligvis brug for andres kærlighed, da vi er et flokdyr, men den kan kun være et tillæg til vores egen kærlighed, i os selv, og til os selv. Vi kan ikke fravriste andre kærlighed.

Men mange gange er den kærlighed blokeret af livets omstændigheder, tunge oplevelser og trælse overbevisninger, som vi har samlet op igennem livet.  

Hvis du har haft en udfordrende opvækst, f.eks. med misbrug eller andet, så er der en stor chance for at du har følt at det hele var din skyld. Det er naturligt for et barn at føle det, da de mange svigt, gør at et barn naturligt vender skylden indad.

Det gør barnet fordi det i mange situationer ikke er blevet mødt med den kærlighed, som han/hun burde have haft. Barnet er helt afhængige af de voksne, og er nød til at tilpasse sig 100%. Den manglende kærlighed og anderkendelse, gør at barnet tolker - der må være noget galt med mig, jeg er ikke god nok som jeg er, jeg er ikke værd at elske - ergo er det hele er min skyld.  

MEN det er på ingen måde sandt, blot en tolkning som du har lavet mange gange som barn. En tolkning du måske første gang lavede da du var tre år. Hvor gammel er du i dag? Kan du ændre den beslutning? Det kan jeg love dig for du kan. Du er voksen nu, og må godt tage nye beslutninger og ansvar for dig selv. Se forskellen mellem barn og voksen (ego og dit højere selv). Men husk og giv barnet og egoet i dig, masser af kærlighed.

Du er god nok som du er, og du er værd at elske lige præcis som du er, uden at du behøver præstere noget til gengæld. Færdig bum <3

ALLE dine følelser er også okay, du må godt være det hele, og du må godt fylde, tage plads, og være dig! Slip skammen over dine følelser.

Din selvkritik er et resultat at det produkt du blev, igennem din opvækst. Hvis du har tolket at det hele er din skyld, og du ikke er værd at elske, ja så er det klart, at der er en selvkritikker der huserer og fortæller dig at du ikke er god nok, aldrig kan gøre det ordentligt, ikke er klog nok, smuk nok osv.

SEND de gamle overbevisninger af skyld, skam og selvkritik på porten, du må godt! <3 Værn om følelserne, rum dem, accepter dem og udtryk dig om nødvendigt. Men lad dem ikke styre dig. Du må gerne bare være dig, faktisk er det det, som du har ønsket dig allermest hele dit liv. Du måtte lukke ned for det igennem opvæksten for at overleve, det behøver du ikke mere <3

Husk vi er kærlighed, vi har den i os, og vi har altid haft den i os. Den kræft der ligger bag ved alle vores masker, personaer og tillagte overbevisninger.

En universal kærligheds kraft, der er større end den, du kunne have fået i din opvækst. Den guddommelige kærlighedskraft, der kommer direkte fra den kilde, hvoraf du blev skabt.

Den er så stærk at den kan heale alt sorg, vrede, frygt, skam og selvkritik, som dit ego nogensinde har skabt. En kraft der forbinder dig med alt og alle, med dig selv, med andre og med hele universet. Du har sikkert mærket glimt af den, når du er i flow.  

Vi mærker alle glimt af den, og ønsker vi kan blive der hele tiden. Men bare fordi vi ikke er i kontakt med det hele tiden, betyder det ikke at den ikke er der.

Den er blot maskeret af følelser, overbevisninger og fejlagtig læring. Rum de svære følelser, og se hvilken læring de kommer med, tør at blive i dem, så længe det kræves. Andre gange er en kort anerkendelse nok. Husk du er ikke dine følelser, du har følelser. Du er den kærlighed der kigger bagved, øjnene bag øjnene, din essens.

Ej heller er du dine tanker, du har tanker. Se på tankerne, og sig hmm okay, hvor mon det her kommer fra. Du behøver ikke tage stilling til, eller køre suppe på dine negative tanker. Blot registrer dem og lad dem passere.

Når det kommer til de ting vi frygter, eller skammer os over. Så kan du spørge dig selv, hvad er det jeg ikke vil blive set/opdaget som? Det er vores skyggesider.  

Det kan være.

Jeg vil ikke blive opdaget som en der er sårbar. Jeg føler folk kan se igennem mig.

Jeg vil ikke blive opdaget som værende nervøs eller usikker…

Jeg vil ikke gennemskues som en der lyver og manipulerer andre…

Tænk hvis folk finder ud af at jeg er dum….

Jeg frygter så meget en afvisning, eller at blive forladt, så derfor gemmer jeg mig i stedet. (Husk at kritik eller et skænderi er ikke det samme som at blive afvist, blot en midlertidig uoverensstemmelse)

Jeg føler mig ikke elsket og værdig, jeg håber ikke andre lægger mærke til det…

Jeg føler mig helt fantastisk, men jeg gør mig middelmådig, fordi andre ikke må se mit lys…

Det er personens egen logik. Når du opdager noget i dig selv, som du ikke har kunnet acceptere, så giv det kærlighed. Elsk alt det, som du ikke har kunnet elske ved dig selv.

Mange gange kan du ikke elske noget ved dig selv, som du ikke har accepteret i dig selv, eller ligefrem hader. Du er nød til at elske at du hader f.eks. din røv, før du rent faktisk kan elske selve din røv. Giv kærlighed til din modstand først. Hvis det giver mening :)

Vi kan gøre meget selv, men nogen gange kan det være godt at dele de ting vi frygter og skammer os over, i gruppesammenhænge. Her kan man virkelig heale hinanden <3   

Kærligheden er i dig, du er kærligheden <3