Bøvler du med at føle dig anderledes eller forkert?

Føler du dig ikke helt normal, eller forkert i forhold til andre mennesker?

Jeg kender følelsen af at jeg ikke helt passer ind, at jeg ikke er som alle de andre. Den overbevisning har gjort, at jeg store dele af mit liv har prøvet at rette ind, så jeg følte mig ligeså normal som alle andre.

Men hvad nu hvis det ikke behøves at være sådan! Hvad nu hvis du kan blive fri til at være dig selv, og være mere ligeglad med hvad andre måtte mene om dig?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det hele tiden har været meningen at du skal være anderledes end alle andre, vil du så tro på mig? Hvad nu hvis det altid har ligget i kortene at du skal skille dig ud? Det er jo alligevel også ret kedeligt hvis vi alle sammen er fuldstændig ens ikke? :)

Jeg kan berolige dig med at vi alle føler os anderledes eller forkerte til tider, det er noget alle kender! Mange af os har gamle sår og udaterede overbevisninger, som gør at vi føler os disconnected fra andre, og kan have svært ved at finde helt ind til os selv.

Mange gamle overbevisninger og beslutninger aner vi ikke engang vi har, eller vi har samlet dem op fra andre, f.eks. fra mor, far, din klasselærer, eller samfundets normer.

Jeg kan hjælpe dig med at slippe nogle af dine gamle udtjente følelser og overbevisninger ved hjælp af Access Bars, så du kan blive dig selv igen. Den person det er meningen du altid har skullet være. Unik, men samtidig connected med andre.

Access Bars er en blid behandlingsform hvor jeg berører 32 punkter på dit hoved, der bringer dig i en afslappet tilstand, så du kan få filtreret alt det gamle møg fra.

Du behøver ikke at gøre eller yde noget, det er bare at lægge dig til rette på briksen og mærke det der sker. De fleste går fra sessionen lettere og meget mere afslappet end da de kom, og med en følelse af at de har sluppet noget.

Access Bars arbejder videre den efterfølgende tid efter behandlingen, så man kan nyde de små subtile ændringer der sker efter en behandling.

Hvis du er nysgerrig kan du læse mere, og se en lille film her

Du kan booke en session her

Hvis du har spørgsmål eller andet, så skriv gerne i kommentarerne. Del gerne indlægget, hvis du kender en der kunne bruge en behandling. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon: 51164058

Mikkel Franklin

Ved du det er nemt at slippe stress og tankemylder?

Kender du en der har brug for at komme ned i gear, slappe af og gøre noget godt for sig selv? 

Vi kender det alle sammen når hverdagen rammer os, tankerne tager overhånd og stressen melder sin ankomst. Det er så vigtigt at gøre noget, men hvad tænker du måske?

Hvad er det og er det dyrt?

Det behøver ikke at være dyrt og tage lang tid, at opnå velvære og skabe ro. Faktisk er det ret simpelt med Access Bars behandlinger.

Behandlingen tager ca. en time. Lige nu kan du få prøvebehandlinger til kun 250 kr. Det er halv pris i forhold til normalprisen på 500 kr. Jeg udbyder kun et begrænset antal til denne pris.

Access Bars behandlinger egner sig til alle, men er specielt godt som behandling af stress, angst, tankemylder, OCD og PTSD. Det er ligeledes godt til sensitive børn og voksne.

Hvad med min underbevidsthed? 

Access Bars arbejder i din underbevidsthed, så du kan slippe alt det du ikke vidste du bare rundt på, og selvfølgelig også det du ved du bærer rundt på.

Når du gør noget godt for dig selv, gør du også noget godt for din omgangskreds, din familie og dine venner. Fyld din egen kop først, så er det så meget nemmere at fylde andres bagefter.

Selve behandlingen forgår via let berøring af 32 punkter på dit hoved. Alle med hver sin unikke egenskab, som hjælper dig til mere hvile og afslapning.  

Efter en behandling føler du dig typisk lettere, friskere og kan se tingene mere klart. Tænk at det kan være nemt og nydelsesfuldt at slippe stress og tankemylder. Det er det med Access Bars

Hvis du vil vide mere, kan du se en video her

Du kan også læse en tidligere artikel om behandlingen her

Skynd dig at kontakte mig, inden alle tiderne er væk. Jeg kan kontaktes her, eller på mail mikkel_franklin@hotmail.com, samt telefon: 51 16 40 68

Behandlingerne forgår i Tinkuy, Badstuestræde 13, 1209 København K, eller alternativt på Amager.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 😊

Hvem kender du der trænger til afstresning og mere ro?

Kender du nogen der trænger til at komme ned i gear, have mindre tankemylder og mere velvære?

Jeg er netop blevet uddannet behandler i Access Bars d. 21.10.2018. Juhuuuuuuuu Det skal fejres :)

Derfor laver jeg prøvebehandlinger for 250 kr. for en time (normal pris 500 kr.)

Access Bars er en behandlingform der inkluderer let berøring af 32 punkter omkring dit ansigt. Det er en række værktøjer og processor skabt til at du kan være mere dig selv, og slippe alt det som ikke er dig.

Access Bars er godt mod tankemylder, stress, angst, uro, PTSD, OCD, ADHD, fatlåsthed og en hel række andre ting.

Access Bars hjælper dig til overskud og lethed, mere ro, bedre søvn, godt humør, større bevidsthed og bedre kropskontakt.

Du kan læse mere, og se en video om Access Bars her

Behandlingerne foregår i Tinkuy, som ligger centralt i København. Adressen er Badstuestræde 13, 1209 København K.

Du kan skrive til mig her, eller på Facebook i en privatbesked. Du kan også kontakte mig på telefon 5116 4068.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

Kærlig hilsen

Mikkel Franklin

LoveSpring - Vand og flasker der er 100% CO2 neutrale. Overskuddet går til humanitære formål. Også på Roskilde festival

Jeg var for første gang på Roskilde festival, for 14 dage siden. Her var jeg frivillig i en bar. Jeg havde to tolv timers vagter, hvor der var knald på.

Det var første gang i mit liv at jeg var på Roskilde, en god, lærerig og vild oplevelse, men også hårdt med en del alkohol, og latterlig ringe søvn som følgesvend.

Der var mange ildsjæle på Roskilde, hvilket jeg er stor fan af. Jeg elsker folk der tager initiativer, og gør noget godt for andre og fællesskabet.

Der kommer nok flere indlæg der handler om Roskilde, men lige nu skal det handle om LoveSprings, hvor jeg i frivillige lejren mødte en sød kvinde, der arbejder for LoveSpring.   

LoveSpring tilbyder sine kunder vand og vandflasker, der er 100% CO2 neutrale. Flaskevand, der både har et socialt formål, men som også er et fornuftigt og godt miljømæssigt alternativ.

Det naturlige mineralvand bliver tappet i Tyskland, fra en meget ren kilde. Flaskerne og dunkene bliver lavet af bionedbrydeligt plast, uden PVC og andre unaturlige tilsætningsstoffer.

Man kan som firma få designet sit eget naturlige mærkat og sat på flaskerne, hvilket giver en god og stærk miljø stærk profil for virksomheden.

Når du køber vand, støtter du samtidig gode humanitære projekter. I 2009 besluttede LoveSpring, at alt overskuddet fra salg af flaskevand går til humanitære vandprojekter i samarbejde med BØRNEfonden. So what’s not to love! <3  

Jeg fik min første drikkedunk på Roskilde festivalen, og det er forhåbentligt ikke den sidste. Jeg kan på det varmeste anbefale LoveSprings.

Du finder LoveSpring's hjemmeside her 

Vores miljø lider, og det smerter mit hjerte at se på. Alt for meget ikke nedbrydeligt plastik flyder rundt i vores store verdenshave og fantastiske natur. Vi må sammen gøre en forskel for naturen, alle de steder vi kan. Intet tiltag er for småt, for det er de mange bække små, der giver den store forandring.

Vi har brug for at vågne op, og skabe en ny og bedre verden. Sammen er vi stærkest <3

Del og kommenter gerne indlægget!

Kender du de 5 kærlighedssprog? Skyd genvej til at forstå dine relationer <3

Vi har alle forskellige måder vi gerne vil give og modtage kærlighed på. Der findes fem måder. 

Det kan være en god ide at finde ud af hvad dine nærmeste relationers kærlighedssprog er. Det gælder både familie, venner, partner og børn. Det kan undgå bøvl, misforståelser og at nogen unødvendigt bliver såret.

Måske bliver du såret af noget din partner, eller en forældre undlader at gøre. Men måske er det slet ikke deres facon at vise dig kærlighed på den måde, selvom du brændende ønsker det.  

De fem kærlighedssprog er

1: Anderkende ord

2: Tid til hinanden

3: At modtage gaver

4: Tjenester

5: Fysisk berøring (kys, kram, en kærlig hånd på skulderen)

Måske længes din datter efter mere anderkendelse, i form af at vide at hun er god nok, dygtig nok, eller elsket lige præcis som hun er. 

Hvis dit kærlighedssprog er fysisk berøring, og du giver hende en masse kram, men ingen anderkendende ord, så kan hun føle sig mindre elsket, end hvad du egentlig forsøger at vise.

Mine primære kærlighedssprog er fysisk berøring og anderkende ord, kort efterfulgt at tid sammen. Hvorimod tjenester og gaver ikke betyder det helt store for mig, selvom jeg naturligvis også sætter pris på disse kvaliteter :)

Måske du får lyst til at teste din og dine nærmeste relationers kærlighedssprog. Jeg vil gerne høre hvad dit kærlighedssprog er? <3

Du kan tage testen her

Del, like og kommenter endeligt indlægget.    

 

Skab et positivt mindset og tiltræk mere af det gode - 5 min om dagen.

Jeg er lige I øjeblikket prøvekanin hos en coach, der er under uddannelse til coach hos Mindjuice.

Vi arbejder med at se min fortid i et andet og nyt lys, og få nye vinkler på tingene. Det handler om at ændre mindset omkring de ting der er sket, og hente læringen ud af vores oplevelser.

Hvilke sider, egenskaber og kvaliteter blev der lukket ned for, fordi det var vigtigt for min overlevelse dengang. Hvad er modpolen som jeg ønsker at åbne op for igen, og hvordan gør jeg?

Vi har også arbejdet med hvilke af mine mange projekter, ideer og visioner, der er vigtigst lige nu? Hvilke værdier er mine vigtigste værdier? Når man finder ind til sine dybeste værdier, ved man mange gange godt hvilket projekt eller mål, der er det vigtigste at komme igen med først :)

Ovenstående ting vil jeg skrive mere om i fremtiden, og så vil der snart komme nyt om nogle af projekterne, jaaa :)

Imellem tiden vil jeg gerne fortælle om en lille øvelse, som jeg har forpligtet mig til de næste 14 dage. Den skal være med til at skabe et positivt fokus, og se mig selv og mit fortid i det bedste lys.

De fire ting jeg gør, en gang om dagen er…

Skriver to ting hvor jeg anerkender mig selv, for at have gjort noget godt i dag.

Skriver to ting som jeg har været taknemmelig for i dag.

Skriver to positive ting fra min fortid.

Skriver to positive ting om fremtiden, som jeg allerede har opnået.

 

Du kan jo også lave den, hvis du har lyst :)

Det tager ca. 5 min at gøre. Jeg gør det om aftenen, men man kan også gøre det om morgenen hvis det passer dig bedre. Du kan også dele den op, og tage to ting om morgenen og to ting om aftenen.

Til det sidste punkt, er det vigtigt at du skriver, som har du allerede opnået tingene. F.eks. Jeg går på stranden på Costa Rica, og har solen i ansigtet. Jeg nyder friheden.

Det er vigtigt fordi din hjerne er ligeglad med, om du har opnået det, eller om du blot lader som om du har opnået det. Det er loven om tiltrækning, som jeg vil skrive mere om i et senere indlæg.

Det er lidt det samme som at du kan blive bange for at falde, ved blot at tænke på det. Selvom det ikke sker, så tror din hjerne at det sker, og gør dig bange, så du er i alarmberedskab.

Hvis du allerede tror du har succes og har opnået dine drømme, dag ud og dag ind, så vil du også på et tidspunkt, tiltrække det i din virkelighed.  

Tit har vi fokus på alle de negative ting. Vidste du at der skal 8 - 10 positive ting til, for at opveje for et negativt minde. Så det er bare at komme i gang med at huske det positive, og skabe nogle af alle de gode ting i dit liv, som du går og drømmer om.

Du kan evt. skrive tingene på små sedler, proppe dem i et glas, som du kan kigge på ved en senere lejlighed, når du har brug for at løfte dig op i en højere vibration.

God fornøjelse og lad mig endelig høre om det gør noget godt for dig? :)

Del, like og kommenter gerne indlægget.

Din essens er den kærlighed du søger - mød dit indre barn

Den kærlighed du søger bor i dig, det er dig, dit sande jeg, din essens.

Vi ser og mærker den alle drypvis. Vi længes efter at finde ind til den, og være i den hele tiden. Den ægte guddommelige og universelle kærlighed, som gennemlyser alt og berør alt der eksisterer.

Et lille nyfødt barn, er i deres essens. En essens, der ikke er blokeret af tillærte overbevisninger fra opvækst, arv, miljø, samfund, generations traumer og religion.

De har ikke påtaget sig nogen roller, masker eller falske personaer, som er i uoverensstemmelse med deres sandhed. De er bare, de er uden at skulle være noget eller nogen bestemt.

Børn er afspændte, fordi afspændt er den vi er, inderes inde. Mens spænding, er den vi tror vi skal være. Børn græder når de er kede af det, de griner når de er glade, de er ligetil og holder ikke igen.  

Alt det som gør ondt i dig, eller føles forkert, er ikke dig. Det er noget du fejlagtigt har tillært eller tolket i din opvækst, generations traumer der er ført videre, eller andre overbevisninger som du troede var dig.

Størstedelen af de ting du tror du ved, og som du tror, er dig og dine overbevisninger, er slet ikke dig. Det er noget du har tillært, men som slet ikke er den du i virkeligheden er.  

Den vigtigste ting du kan lære i dette liv, er at alt den kærlighed du har behov for, den lever og bor i dig, den har aldrig forladt dig, den har altid været der, den har blot været tilsløret, af en masse ting der ikke er dig.

At opleve at du er kærligheden selv er fantastisk, men som oftest oplever vi det kun drypvis som voksne. For at kunne nå ind til den, er vi nød til at lære at acceptere og elske os selv, hele os selv, med alt hvad vi indeholder af både mørke, lys og skygger.

Jo flere følelser du får frisat, som ikke er dig, men som du har tillært dig, jo friere vil du føle dig - jo nemmere vil du kunne stå i din essens.

At lære at elske sig selv, og finde ind til sin essens er ikke egoistisk, mere holistisk. Jo stærkere du står i din essens, jo nemmere og mere forbundet, vil du føle dig med andre mennesker.

Accepter og tillad alt at være der, også det svære. Alt sammen bringer det en lektie med sig, som du har brug for på din vej. En lektie der viser dig noget som ikke er dig, men som gerne vil mødes, elskes og heales, så du igen kan finde ind til dit sande jeg, denne gang en lektion klogere.

Mød alt - træk vejret blidt igennem det du mærker, fra det mest empatiske sted i dig. Træk vejret igennem det fra hjertet, og tillad det at være der. Trøst dig selv, som ville du trøste et lille barn der stod ved din side.

Det er netop dit lille indre barn der er ked af det, vær den voksne for dig selv. Når du reagerer kraftigt på noget, så er det stort set alt tid dit indre barn der reagerer.

Mød dig selv med et varmt hjerte, der forstår at trøste, men også med en køligt hoved, der forstår at det er dit indre barn der er ked af det, fordi han/hun er bange, ked af det eller på andet måde smerter indeni.

Fortæl dig selv, at det nok skal gå. Fortæl dig selv at det er overstået nu. Fortæl dig selv at du er tryg og i sikkerhed nu. Fortæl dig selv at du har overlevet, og der ikke er noget at være bange for nu.   

Det kan tage lidt tid før barnet forstår at faren er drevet over nu, faktisk kan det tage mange år, hvis du har været meget utrygt igennem. Vær tålmodig med dig selv - det du søger, vil blive din virkelighed!

Du er den kærlighed du søger, og med den, kan vi skabe mere kærlighed og samhørighed med andre mennesker, for vi har brug for hinanden, ligesom vi har brug for vores indre kerne af lys <3

Del, like og kommenter gerne indlægget.